홈 로그인 회원가입 사이트맵
> 커뮤니티 > 공지사항

 작성자 최재활의학과의원  작성일 2014-02-21  

시리악스 정형의학 연구회 / Muligan 세미나(허리, 하지) 세부 일정

 

 

            The Mulligan Concepts by Brian Mulligan FNZSP(Hon), DipMT

 

Day / Time

Topics

March 8 (Sat)

고려대학교 유광사 홀

 

18:00 - 19:40

Introduction to concepts &

Foot and ankle - mobilisations with movement, tapings

100 min

19:40 - 19:55

Tea Break

 

19:55 21:10

Plantar fasciitis, tendo achilles taping and videos. Knee problems.

75 min

21:10 - 21:25

Tea Break

 

21:25 - 22:25

Knee conditions. Patella femoral tapings. Squeeze for knee and videos. Pain release phenomenon approach.

60 min

22:25 - 22:30

Q & A

 

 

 

 

March 9 (Sun)

고려대학교 유광사 홀

 

9:00 - 10:30

Hip Joint

90 min

10:30 -10:45

Tea Break

 

10:45 - 12:15

Hip joint and muscles around the hip. Sacro iliac joint

90 min

12:15 - 13:15

Lunch Break

 

13:15 - 14:45

Lumbar spine and videos.

90 min

14:45 - 15:00

Tea Break

 

15:00 - 16:00

Lumbar spine (Spinal mobilisations with leg movement)

Thoracic spine.

60 min

16:00 - 16:10

Tea Break

 

16:10 - 17:10

Lumbar spine etc continued.

60 min

17:10 - 17:30

Q & A

 

 


다음글 : 2014년 언이치료 & 음악치료 모집
이전글 : 최재활의학과의원 소아낮병동 보호자대상 교육안내